Jestem zadowolony

5,0 rating
9 sierpnia 2019

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane pod względem merytorycznym. Prowadząca posiada dużą wiedzę z zakresu tworzenia stron internetowych i zarządzania nimi, a także posiada umiejętność jasnego, klarownego przekazywania tej wiedzy.

Kacper Łempicki

Super szkolenie

5,0 rating
30 lipca 2019

Zdecydowanie polecam!!! Bardzo rzetelnie przeprowadzone szkolenie, miła atmosfera oraz duża wiedza Pani prowadzącej szkolenie oraz łatwość w jej przekazaniu, dzięki czemu teraz czuję się jak prawdziwy znawca programu WordPress

Krzysztof

Warto było, polecam!

5,0 rating
25 lipca 2019

Duża partia wiedzy na start. Przekazana tak jak lubię – w jasny i uporządkowany sposób. Dostosowana do mojej – dość podstawowej – znajomości tematu pozycjonowania.
Mam zamiar popracować teraz trochę samodzielnie. Pani Agnieszka w ramach kursu służy w tym czasie swoim wsparciem – co uważam za duży plus szkolenia. Dla utrwalenia i pogłębienia nauki spotykamy się z Panią Agnieszką na drugim szkoleniu w sierpniu.

Anna Walczuk, AnnConcept

Szkolenie WordPress (poziom rozszerzony)

5,0 rating
5 lipca 2019

Dwa dni z Agnieszką otworzyły mi świat Wordpress’a
Po szkoleniu wszystko jest przejrzyste i łatwe
Polecam. Daje 5 gwiazdek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Piotrek Zalipski

Kompleksowe, wyczerpujące, dające solidną wiedzę, godne polecenia!

5,0 rating
5 lipca 2019

Byłam uczestnikiem szkolenia z zakresu optymalizacji i pozycjonowania. Osoba prowadząca – p. Agnieszka zaimponowała mi swoją wiedzą praktyczną. Przerobiłyśmy ogromny kawał materiału. Tego co dowiedziałam się na szkoleniu nie wyczytałabym z książek. Jeśli ktoś naprawdę chcę się nauczyć pozycjonować to szkolenie jest dla niego. Już następnego dnia po szkoleniu można działać a w razie wątpliwości można uzyskać wsparcie od p. Agnieszki.
Szkolenie otworzyło przede mną wiele możliwości – nareszcie wiem jak to wszystko działa tak naprawdę, od praktycznej strony.

Marta Verjans

Bardzo dobry, praktyczny kurs – dla zielonych i dla zaawansowanych.

5,0 rating
1 lipca 2019

Miałem przyjemność odbyć indywidualne szkolenie z zakresu obsługi programu WordPress z Panią Agnieszką Ciborowską. Wybrałem właśnie ją, ponieważ bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie podręcznik, którego jest współautorką.
Zajęcia, w 100% praktyczne, były bardzo ciekawe i w stosunkowo krótkim czasie przećwiczyliśmy cały program szkolenia. Pani Agnieszka tłumaczy zagadnienia „step by step”, logicznie, posługując się optymalnymi przykładami. Otrzymałem proste odpowiedzi na wszystkie trudne pytania.
I jeszcze jedna fajna sprawa – Pani Agnieszka wspiera swoich kursantów przez pół roku po spotkaniu szkoleniowym, m.in. udostępniając im na 3 miesiące darmowy hosting i domenę, żeby ułatwić ćwiczenie WordPressa w „warunkach naturalnych”.
Bardzo dobry, praktyczny kurs – dla zielonych i dla zaawansowanych (zależnie od potrzeb).

Jacek Lubaszka (senior copywriter)

Kompleksowe i dopasowane do potrzeb

5,0 rating
8 lutego 2019

Brałam udział w indywidualnym szkoleniu z pozycjonowania. Możliwość zadawania nieograniczonej ilości pytań, cierpliwość Pani Agnieszki i jej szczera chęć pomocy spowodowały, że szkolenie okazało się dla mnie bardzo przydatne. Rozwiałam wszystkie wątpliwości i uporządkowałam dotychczasowe informacje w temacie SEO. Ponadto byłam pozytywnie zaskoczona bardzo elastycznym podejściem i całkowitą przebudową szkolenia pod moje potrzeby. Zachęcam do udziału

Bożena Bożęcka

(bez tytułu)

5,0 rating
5 lutego 2019

Zdecydowanie polecam! Wartościowe, bardzo efektywne szkolenie. Pani Agnieszka przystępnie i łatwo przekazuje wiedzę.
Efekty widoczne są już w pierwszej godzinie szkolenia.

Aleksandra Maciaszek

Polecam... z największą przyjemnością 🙂

5,0 rating
31 stycznia 2019

Z największą przyjemnością rekomenduję współpracę z Panią Agnieszką Ciborowską. Dlaczego? Największym argumentem jest indywidualne podejście do klienta, dążenie do osiągnięcia celu oraz dawanie wsparcia merytorycznego i technicznego po szkoleniu.
Szkolenia z WordPressa przechodziłam już wcześniej więc mam punkt odniesienia. Niestety nie zakończyły się one spodziewanym sukcesem ze względu na lakoniczne podejście do tematu, chaos w organizacji tematu oraz brak umiejętności dydaktycznych trenera.
Pani Agnieszka z niezwykłą elastycznością przeprowadza kursanta przez cały proces tworzenia strony www, tak aby mógł on poznać podstawowe kwestie związane z WordPressem. Najistotniejsze jest to, że nauka nie jest teoretyczna a praktyczna. Podczas szkolenia można stworzyć taką stronę internetową, którą można docelowo zainstalować na serwerze. A więc kursant oprócz praktycznej nauki otrzymuje także wartość dodaną w postaci własnego serwisu www. Realizacja nauczania na kanwie praktyki jest bardzo efektywną formą nauki. Dlatego zapisując się na szkolenie warto mieć wizję strony, a także posiadać wyselekcjonowane materiały (zdjęcia, filmy, muzyka, tekst itp) aby móc skoncentrować się na realizacji konkretnego projektu.
Duża wiedza, profesjonalizm, cierpliwość, elastyczność współpracy a także zdolności trenerskie to atuty, które zachęcają do korzystania z kolejnych szkoleń. Istotnego znaczenia nabiera także wsparcie zaraz po szkoleniu. To indywidualne podejście do klienta sprawia, że może on czuć się bezpiecznie. To z kolei prowadzi do budowania zaufania, które jest ważną determinantą w budowaniu efektywnej współpracy czego jestem przykładem. Do tego stopnia zafascynował mnie WordPress i sposób jego prezentacji przez Panią Agnieszkę, że dalej zaczęłam rozwijać swoje umiejętności w tym zakresie. Już teraz jestem umówiona na kolejne szkolenie i w chwili obecnej nie wyobrażam sobie, aby w kolejne meandry WordPressa wdrażał mnie ktoś inny.

Justyna Adamczyk, Electronic Marketing

Polecam w 100%

5,0 rating
7 stycznia 2019

W ciągu jednego dnia indywidualnego szkolenia z Agnieszką zbudowałam podstawy swojej strony internetowej wracamdopracy.com – teraz wypełniam ją treścią i w ciągu kilku najbliższych dni mam nadzieję ją opublikować! Niesamowite, zważywszy na fakt, że moje próby stworzenia strony (chciałam wcześniej zlecić to komuś) trwały już od roku.
Moje wrażenia:
super profesjonalny kontakt – od pierwszego telefonu, kiedy nie do końca jeszcze byłam przekonana, że dam radę sama się tym zająć, przez samo szkolenie – wybrałam indywidualne i szczerze polecam, bo miałam 100 % uwagi prowadzącej: Agnieszka uważnie mnie słuchała i odpowiadała bardzo adekwatnie na moje pytania, po szkoleniu natychmiast odpowiedziała na dodatkowe wątpliwości i pytania
anielska cierpliwość – nawet, jeśli kilka razy trzeba było mi coś powtórzyć – byłam totalnym laikiem jeśli chodzi o tworzenie stron internetowych i w ogóle różnych systemów używam raczej niechętnie – Agnieszka, bez mrugnięcia okiem, ze spokojem i uśmiechem tłumaczyła mi wszystko krok po kroku. A po szkoleniu, jak spanikowałam i nie mogłam się dostać na profil administratora i zdenerwowana zadzwoniłam do Agnieszki – ona ze stoickim spokojem wytłumaczyła co zrobiłam nie tak i jak mam to naprawić.
I jeszcze to, co dla mnie najważniejsze – jestem po 40-tce i jestem raczej analogowa – zdecydowanie bardziej preferuje realny świat niż wirtualny, mam profil na LinkedIn i FB, bo muszę ze względów zawodowych i przed spotkaniem z Agnieszką podchodziłam do promocji w sieci jak „pies do jeża”… Po tym szkoleniu nie tylko wiem, jak mam to zrobić, ale zyskałam też przekonanie, że dam sobie z tym radę na tyle, na ile teraz tego potrzebuję! A jeśli będę potrzebowała w tym jeszcze wsparcia profesjonalistów to na pewno się z tym wrócę do WordPress Wizards! Pięknie dziękuję!

Agata Lautsch, wracamdopracy.com