https://lottiefiles.com/8881-wave

Opinie o szkoleniach i konsultacjach

WordPress dla początkujących - rozszerzone

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
13 maja, 2021

Szkolenie online bardzo profesjonalnie przygotowane i poprowadzone zarówno pod względem merytorycznym, jak i indywidualnego podejścia. Możliwość przećwiczenia w praktyce zdobytej wiedzy jest dużym plusem. Bardzo polecam!

Danuta

Wordpress dla początkujących (rozszerzone)

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
10 maja, 2021

Po dwudniowym kursie posiadam podstawową wiedzę jak stworzyć stronę internetową. Bardzo polecam, gdyż otrzymuje się wszystkie potrzebne informacje. Jest ich bardzo dużo, ale można na spokojnie je wdrażać po szkoleniu, wraz ze wsparciem pani Agnieszki. Przy okazji okazuje się, że tworzenie stron to też fajna zabawa. Polecam!

Agnieszka Bieniek

szkolenie wordpress - dla istniejącego sklepu

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
9 marca, 2021

Szkolenie przeprowadzone bardzo merytorycznie, serdecznie wszystkim polecam szkolenia u Pani Agnieszki.

Malgorzata

Szkolenie Indywidualne WordPress

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
22 grudnia, 2020

Polecam to szkolenie. Zgodnie z umową, na czas i na temat, szybko i sprawnie. Pani Agnieszka potrafiła dostosować poziom szczegółów do moich umiejętności, w trakcie szkolenia skróciliśmy niektóre elementy poświęcając więcej czasu mojej stronie i rozwiązaniu konkretnych problemów. Wsparcie po treningu również działa – to duży plus.

Adrian

Szkolenie indywidualne - Wordpress, SEO

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
15 października, 2020

Indywidualne szkolenie on-line uwzględniło moje osobiste zapotrzebowanie. Po przejrzystym, wyczerpującym wprowadzeniu pracowaliśmy nad tym, co chcę zmienić na swojej stronie i jak mogę wpływać na pozycjonowanie produktów, które sprzedajemy. Wszystko punktualnie, kompetentnie i wyczerpująco. Polecam!

Elżbieta Wrona, Skład Techniczny

Szkolenie z WordPressa

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
18 września, 2020

Szkolenie dopasowane do moich potrzeb, intensywne i merytoryczne. Pani Agnieszka bardzo profesjonalnie przekazywała treści dotyczące obsługi WordPressa. Szkolenie przede wszystkim praktyczne a na tym zależało mi najbardziej. Dziękuję za profesjonalizm i zaangażowanie.

Monika Markowska

WordPress dla początkujących – szkolenie rozszerzone

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
7 września, 2020

Super atmosfera i wszystko idealnie wytłumaczone

https://swiatp.pl/

Wordpress Dla Początkujących

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
29 lipca, 2020

Dziękuję za bardzo efektywne szkolenie. Dzięki Pani wiedzy poszerzyłem swoje horyzonty i odkryłem nowe możliwości czerpania satysfakcji zawodowej.

Andrzej Cieślik

Bez Tytułu

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
12 lutego, 2020

Bardzo dobre szkolenie, profesjonalne podejście. Szczerze polecam.

Iwona

Profesjonalne szkolenie

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
24 stycznia, 2020

Szkolenie indywidualnie dopasowane do sprecyzowanych potrzeb. Mimo iż zaplanowane zostało tylko na 2 godziny udało się omówić najważniejsze kwestie w zakresie obsługi aplikacji Wordpress. Bezcenne również okazać się może zaproponowane wsparcie na etapie testowania, a potem wykorzystania w praktyce nabytej wiedzy.
Polecam.

Andrzej Woroniecki, Project Manager, TECHNOLOGY PARTNERS

Response from WordPress Wizard

(szkolenie niestandardowe – tylko z obsługi konkretnej strony na WordPressie)

Szkolenie indywidualne

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
21 stycznia, 2020

Zdecydowanie polecam! Profesjonalnie przygotowane i przeprowadzone szkolenie, przyjazna atmosfera. Zdobyta wiedza pozwoli mi lepiej zarządzać stroną internetową, jak również tworzyć nowe projekty od podstaw. Oferowane wsparcie po szkoleniu oraz książka, jak również dostęp do tworzonych podczas szkolenia projektów, to dodatkowe, nieocenione zalety dające możliwość utrwalenia zdobytych umiejętności.
To był bardzo produktywny dzień!

Krzysztof

super szkolenie POLECAM!!!!!!

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
16 stycznia, 2020

Bardzo fajne szkolenie. Zdobyłam dużo merytorycznych informacji przekazanych w sposób dostępny i przyjemny. Wiedza na temat własnej strony www była dla mnie wiedzą tajemną – teraz już wiem jak się zabrać do pracy nad jej fachową obsługą.
Gorąco polecam to szkolenie każdemu kto chce zgłębić tajniki SEO!!!!!

Anna Dalaszyńska-Rychła TRANS CENTER

Zdecydowanie polecam !!!

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
20 grudnia, 2019

Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia przeprowadzonego przez Panią Agnieszkę Ciborowską. Profesjonalnie przygotowane pod każdym względem. Profesjonalnie i bardzo przyjaźnie dla uczestnika przeprowadzone. Wiedza sama mi wchodziła do głowy, a byłem laikiem w temacie o którym jest szkolenie. Skorzystałem z oferty szkolenia indywidualnego rozszerzonego i była to bardzo dobra inwestycja. Jestem przekonany, że zaprocentuje w przyszłości. Zdecydowanie polecam !!!

Radosław

Opinia o szkoleniu WordPress dla początkujących_listopad 2019 r.

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
6 grudnia, 2019

Szkolenie przeprowadziła Pani Agnieszka Ciborowska. To nie tylko wysokiej klasy specjalista, ale również osoba bardzo komunikatywna, kulturalna i pasjonatka. Uzyskałam kompendium wiedzy dla początkujących, ale poparte licznymi praktycznymi przykładami, co niezwykle ułatwia mi utrwalenie wiedzy, już po szkoleniu. Mam dostęp przez określony czas do stworzonych podczas szkolenia stron, mogę ćwiczyć na tym materiale, poprawiać błędy i sama poszukiwać rozwiązań. Podczas szkolenia Pani Agnieszka zrealizowała cały materiał, jaki był przewidziany w planie. Pani Agnieszka zadeklarowała również wsparcie po szkoleniu.
Serdecznie dziękuję Prowadzącej i polecam wszystkim innym potencjalnym Klientom to szkolenie.
Beata Długosz

Beata Długosz; AMW TBS "KWATERA" Sp. z o.o.

Szkolenie SEO

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
29 października, 2019

Szkolenie bardzo profesjonalnie przygotowane. Wiedza przekazana przez Panią Agnieszkę pozwoli mi na samodzielne pozycjonowanie mojej strony. W trakcie szkolenia poznałem programy, które w znaczny sposób ułatwią cały proces. Również dużą zaletą spotkania była praca, jaką wykonaliśmy bezpośrednio na stronie www. Bardzo chętnie będę jeszcze korzystał z każdej podpowiedzi :)) Dziękuję

Ryszard Tulikowski -Salon biżuterii

Merytorycznie i praktycznie

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
28 sierpnia, 2019

Agnieszka przeprowadziła mnie skutecznie i sprawnie przez proces stworzenia kilku stron internetowych.
Wiedza pięknie się układa i gruntuje w trakcie dnia szkoleniowego. Wordpress okazuje się być dużo łatwiejszy niż mi się na początku wydawało. Wiedza dopasowana do konkretnych wymagań. Myślę, że warto i polecam.

Kasia Więckowska, Kontable

Jestem zadowolony

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
9 sierpnia, 2019

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane pod względem merytorycznym. Prowadząca posiada dużą wiedzę z zakresu tworzenia stron internetowych i zarządzania nimi, a także posiada umiejętność jasnego, klarownego przekazywania tej wiedzy.

Kacper Łempicki

Super szkolenie

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
30 lipca, 2019

Zdecydowanie polecam!!! Bardzo rzetelnie przeprowadzone szkolenie, miła atmosfera oraz duża wiedza Pani prowadzącej szkolenie oraz łatwość w jej przekazaniu, dzięki czemu teraz czuję się jak prawdziwy znawca programu WordPress

Krzysztof

Warto było, polecam!

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
25 lipca, 2019

Duża partia wiedzy na start. Przekazana tak jak lubię – w jasny i uporządkowany sposób. Dostosowana do mojej – dość podstawowej – znajomości tematu pozycjonowania.
Mam zamiar popracować teraz trochę samodzielnie. Pani Agnieszka w ramach kursu służy w tym czasie swoim wsparciem – co uważam za duży plus szkolenia. Dla utrwalenia i pogłębienia nauki spotykamy się z Panią Agnieszką na drugim szkoleniu w sierpniu.

Anna Walczuk, AnnConcept

Szkolenie WordPress (poziom rozszerzony)

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
5 lipca, 2019

Dwa dni z Agnieszką otworzyły mi świat Wordpress’a
Po szkoleniu wszystko jest przejrzyste i łatwe
Polecam. Daje 5 gwiazdek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Piotrek Zalipski

Kompleksowe, wyczerpujące, dające solidną wiedzę, godne polecenia!

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
5 lipca, 2019

Byłam uczestnikiem szkolenia z zakresu optymalizacji i pozycjonowania. Osoba prowadząca – p. Agnieszka zaimponowała mi swoją wiedzą praktyczną. Przerobiłyśmy ogromny kawał materiału. Tego co dowiedziałam się na szkoleniu nie wyczytałabym z książek. Jeśli ktoś naprawdę chcę się nauczyć pozycjonować to szkolenie jest dla niego. Już następnego dnia po szkoleniu można działać a w razie wątpliwości można uzyskać wsparcie od p. Agnieszki.
Szkolenie otworzyło przede mną wiele możliwości – nareszcie wiem jak to wszystko działa tak naprawdę, od praktycznej strony.

Marta Verjans

Bardzo dobry, praktyczny kurs – dla zielonych i dla zaawansowanych.

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
1 lipca, 2019

Miałem przyjemność odbyć indywidualne szkolenie z zakresu obsługi programu WordPress z Panią Agnieszką Ciborowską. Wybrałem właśnie ją, ponieważ bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie podręcznik, którego jest współautorką.
Zajęcia, w 100% praktyczne, były bardzo ciekawe i w stosunkowo krótkim czasie przećwiczyliśmy cały program szkolenia. Pani Agnieszka tłumaczy zagadnienia „step by step”, logicznie, posługując się optymalnymi przykładami. Otrzymałem proste odpowiedzi na wszystkie trudne pytania.
I jeszcze jedna fajna sprawa – Pani Agnieszka wspiera swoich kursantów przez pół roku po spotkaniu szkoleniowym, m.in. udostępniając im na 3 miesiące darmowy hosting i domenę, żeby ułatwić ćwiczenie WordPressa w „warunkach naturalnych”.
Bardzo dobry, praktyczny kurs – dla zielonych i dla zaawansowanych (zależnie od potrzeb).

Jacek Lubaszka (senior copywriter)

Kompleksowe i dopasowane do potrzeb

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
8 lutego, 2019

Brałam udział w indywidualnym szkoleniu z pozycjonowania. Możliwość zadawania nieograniczonej ilości pytań, cierpliwość Pani Agnieszki i jej szczera chęć pomocy spowodowały, że szkolenie okazało się dla mnie bardzo przydatne. Rozwiałam wszystkie wątpliwości i uporządkowałam dotychczasowe informacje w temacie SEO. Ponadto byłam pozytywnie zaskoczona bardzo elastycznym podejściem i całkowitą przebudową szkolenia pod moje potrzeby. Zachęcam do udziału

Bożena Bożęcka

(bez tytułu)

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
5 lutego, 2019

Zdecydowanie polecam! Wartościowe, bardzo efektywne szkolenie. Pani Agnieszka przystępnie i łatwo przekazuje wiedzę.
Efekty widoczne są już w pierwszej godzinie szkolenia.

Aleksandra Maciaszek

Polecam... z największą przyjemnością 🙂

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
31 stycznia, 2019

Z największą przyjemnością rekomenduję współpracę z Panią Agnieszką Ciborowską. Dlaczego? Największym argumentem jest indywidualne podejście do klienta, dążenie do osiągnięcia celu oraz dawanie wsparcia merytorycznego i technicznego po szkoleniu.
Szkolenia z WordPressa przechodziłam już wcześniej więc mam punkt odniesienia. Niestety nie zakończyły się one spodziewanym sukcesem ze względu na lakoniczne podejście do tematu, chaos w organizacji tematu oraz brak umiejętności dydaktycznych trenera.
Pani Agnieszka z niezwykłą elastycznością przeprowadza kursanta przez cały proces tworzenia strony www, tak aby mógł on poznać podstawowe kwestie związane z WordPressem. Najistotniejsze jest to, że nauka nie jest teoretyczna a praktyczna. Podczas szkolenia można stworzyć taką stronę internetową, którą można docelowo zainstalować na serwerze. A więc kursant oprócz praktycznej nauki otrzymuje także wartość dodaną w postaci własnego serwisu www. Realizacja nauczania na kanwie praktyki jest bardzo efektywną formą nauki. Dlatego zapisując się na szkolenie warto mieć wizję strony, a także posiadać wyselekcjonowane materiały (zdjęcia, filmy, muzyka, tekst itp) aby móc skoncentrować się na realizacji konkretnego projektu.
Duża wiedza, profesjonalizm, cierpliwość, elastyczność współpracy a także zdolności trenerskie to atuty, które zachęcają do korzystania z kolejnych szkoleń. Istotnego znaczenia nabiera także wsparcie zaraz po szkoleniu. To indywidualne podejście do klienta sprawia, że może on czuć się bezpiecznie. To z kolei prowadzi do budowania zaufania, które jest ważną determinantą w budowaniu efektywnej współpracy czego jestem przykładem. Do tego stopnia zafascynował mnie WordPress i sposób jego prezentacji przez Panią Agnieszkę, że dalej zaczęłam rozwijać swoje umiejętności w tym zakresie. Już teraz jestem umówiona na kolejne szkolenie i w chwili obecnej nie wyobrażam sobie, aby w kolejne meandry WordPressa wdrażał mnie ktoś inny.

Justyna Adamczyk, Electronic Marketing

Polecam w 100%

Oceniono 5 na 5 gwiazdek
7 stycznia, 2019

W ciągu jednego dnia indywidualnego szkolenia z Agnieszką zbudowałam podstawy swojej strony internetowej wracamdopracy.com – teraz wypełniam ją treścią i w ciągu kilku najbliższych dni mam nadzieję ją opublikować! Niesamowite, zważywszy na fakt, że moje próby stworzenia strony (chciałam wcześniej zlecić to komuś) trwały już od roku.
Moje wrażenia:
super profesjonalny kontakt – od pierwszego telefonu, kiedy nie do końca jeszcze byłam przekonana, że dam radę sama się tym zająć, przez samo szkolenie – wybrałam indywidualne i szczerze polecam, bo miałam 100 % uwagi prowadzącej: Agnieszka uważnie mnie słuchała i odpowiadała bardzo adekwatnie na moje pytania, po szkoleniu natychmiast odpowiedziała na dodatkowe wątpliwości i pytania
anielska cierpliwość – nawet, jeśli kilka razy trzeba było mi coś powtórzyć – byłam totalnym laikiem jeśli chodzi o tworzenie stron internetowych i w ogóle różnych systemów używam raczej niechętnie – Agnieszka, bez mrugnięcia okiem, ze spokojem i uśmiechem tłumaczyła mi wszystko krok po kroku. A po szkoleniu, jak spanikowałam i nie mogłam się dostać na profil administratora i zdenerwowana zadzwoniłam do Agnieszki – ona ze stoickim spokojem wytłumaczyła co zrobiłam nie tak i jak mam to naprawić.
I jeszcze to, co dla mnie najważniejsze – jestem po 40-tce i jestem raczej analogowa – zdecydowanie bardziej preferuje realny świat niż wirtualny, mam profil na LinkedIn i FB, bo muszę ze względów zawodowych i przed spotkaniem z Agnieszką podchodziłam do promocji w sieci jak „pies do jeża”… Po tym szkoleniu nie tylko wiem, jak mam to zrobić, ale zyskałam też przekonanie, że dam sobie z tym radę na tyle, na ile teraz tego potrzebuję! A jeśli będę potrzebowała w tym jeszcze wsparcia profesjonalistów to na pewno się z tym wrócę do WordPress Wizards! Pięknie dziękuję!

Agata Lautsch, wracamdopracy.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Kontakt

Jeżeli masz jakiekolwiek pytania dotyczące oferty naszej firmy, skontaktuj się z nami:

Książka

Zachecamy do zapoznania się z naszą książką “WordPress 5 dla początkujących”, która ukazała się 2.07.2019 roku nakładem wydawnictwa Helion.

(*) Miło nam poinformowac, że w przygotowaniu jest nasza kolejna książka “SEO i pozycjonowanie dla początkujących”. Planowana data wydania: IV kwartał 2021 roku.

Opinie Klientów
Oceny Klientów
5
Oceniono 5 na 5 gwiazdek
Ocena 5 na 5 gwiazdek (na podstawie 26 opinii)
Zapisz się na szkolenie

Naucz się samodzielnie tworzyć strony internetowe podczas naszych szkoleń (zamkniętych, otwartych lub indywidualnych). Płacisz kwotę niższą od zlecenia stworzenia strony zewnętrznej firmie – zyskujesz zarówno atrakcyjną, funkcjonalną oraz (co najważniejsze) działającą stronę internetową jak i umiejętności, które z pewnością przydadzą się w przyszłości!